Programari:  0720 649667   |   0753 021615   |   0761 727485Doby Spalatorie Profesionala Covoare Bucuresti va sta la dispozitie de Luni pana Sambata inclusiv, intre orele 08:00-18:00.
(La nevoie se poate si mai devreme de ora 8:00 sau mai tarziu de ora 18:00). Pentru comenzi on-line click aici.

De ce Doby - Spalatorie Covoare?

 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Echipamente de ultima generatie
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Tehnologie moderna de uscare
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Utilizare centrifuga profesionala
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Uscator inchis special amenajat
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Uscare fortata / rapida
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Solutii si detergenti profesionali
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Satisfactie garantata
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Cea mai rapida spalatorie
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Comenzile se pot face oricand
 • Spalatorie
        Covoare Bucuresti Program flexibil

De ce beneficiati la Doby ?

1. Ridicarea si transportul GRATUIT al covoarelor de la domiciliu
2. Spalarea in profunzime a covoarelor
3. Utilizarea detergentilor profesionali
4. Utilizarea solutiilor profesionale de indepartare a petelor si a mirosurilor neplacute
5. Indepartarea parului de animale
6. Uscarea rapida indiferent de vremea de afara
7. Livrarea rapida in numai 48 de ore, indiferent de zona

Alegerea unei solutii profesionale de spalare / curatare a covoarelor este extrem de importanta si va aduce beneficii mari atat din punct de vedere estetic cat si igienic.

Ne referim aici la avantajul major al spalarii totale cu jet puternic de apa precum si utilizarea detergentilor profesionali impreuna cu o uscare rapida si completa a covorului.

De ce spalare cu jet de apa? Pentru ca este cea mai sigura metoda de spalare in profunzime a covoarelor, astfel orice urma de murdarie dispare, impreuna cu 99% din bacteriile existente intrun covor.

De ce uscare rapida? Cu cat sta mai mult timp ud un covor, cu atat creste riscul dezvoltarii bacteriilor, respectiv dobandirea mirosurilor neplacute.

De ce clatire puternica cu apa? Pentru indepartarea tuturor rezidurilor de detergenti sau solutii de spalare.

Serviciile noastre

GRATUIT RIDICAREA SI LIVRAREA LA DOMICILIU Dupa ce in prealabil am stabilit de comun acord in ce zi si in ce interval orar se poate face ridicarea covoarelor de la dvs. de acasa (sau de oriunde doriti dvs.) ne prezentam si ridicam covoarele pentru spalat. Dupa 48 ore sosim la dvs. acasa cu covoarele spalate si uscate. Singurul efort necesar din partea dvs. este acela de a facilita ridicarea si livrarea covoarelor pentru spalat, adica sa fie cineva acasa in ziua stabilita respectiv in intervalul orar stabilit.

Spalam Exclusiv Covoare! Dar intotdeauna exista si exceptii pentru ca la cererea clientilor am mai spalat si:
- plapumi si saltele de lana
- perne si pilote de puf
- scaune directoriale
- spalam mochete
- spalam paturi turcesti (acelea care nu incap in masina dvs. de spalat)
LIVRAREA SE FACE IN MAXIM 48 ORE Nu ne trebuie mai mult pentru spalat si uscat covoare. Procesul de spalare al covoarelor il poate executa chiar si o spalatorie auto, nefiind (poate) necesara o spalatorie de covoare specializata, asa cum suntem noi. Partea esentiala o reprezinta centrifugarea respectiv uscarea covoarelor dvs. Ganditi-va ca dupa o saptamana de stat pe o bara, un covor spalat si imbibat de apa nu poate sa nu prinda miros de statut (si nu numai). La noi uscarea se face fortat, ultrarapid, intr-un spatiu inchis, fara posibilitatea de contaminare externa (praf, ploaie sau orice altceva). Noi spalam covoare dar totodata le si uscam.
PRETURI: Spalat covoare: 10 lei / mp; Festonat covoare: 5 lei / ml Indiferent de tipul covorului, fie ca este de lana sau tip shaggy, fie tip nou fie tip vechi, fie cu o fata sau cu 2 fete, spalam covoare la acelasi tarif pe metru patrat: 10 lei. Nu conteaza cat de murdare sunt, ele vor iesi impecabile. Singurul lucru pe care nu-l putem face in privinta covoarelor dvs. este sa le facem noi. Insa in mod cert ele vor fi curate, uscate si chiar parfumate. Singura conditie este ca programarea sa se faca pentru o comanda de minim 6 mp. De retinut: festonarea poate prelungi termenul de livrare cu o zi.